Zaloguj się

Zaloguj się

Awatar autora

Podanko na Moderatora!!!!

Utworzono 16-01-2023  w dziale Moderator [ ON ]   przez Szczur Nocny
Imię: Robert
Co Cię skłoniło do napisania podania: skłodnilo mnie zlozenie podania poniewaz dobrze pelnie fukcje na zaprzyajznionej sieci smerfny-raj.pl i tam nie ma do mnie zadnych zarzutów, i dobrze pełnie swoje funkcje
Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?: szukam pracy aktualnie
Czy posiadasz konta na innych forach?: Nie oprocz tych zarzyjaznionych projektów
Czy dostałeś(aś) kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): Nigdzie nie mam bana
Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): poniewaz wiem jak ograniac posty i zajuowac sie pilnowaniem czatu.
Ile dziennie możesz poświecić czasu na forum: tyle ile tylko moge, z małymi pzrerwami
Linki do 10 reklam: siostra robi bo ja nie chce bawic sie w zakąłdnie kont poprosze ja to wstawi w jakis dział reklamki

Jestem na takl

+chec pomocy
+wiekl
+doswiadczenie
-/+ konto pod podanie [ ale na to nie patrzymy do jestes Bratem Włascicielki [ a moim kolega dobrym :"D ]

Jestem na Tak

+ Ogarnia
+ wiek
+ spore doświadczenie
+ swietny moderator
+ pracowity
+ wspaniała wspólpraca

Jestem na Tak

+ przyda sie pomoc
+ to zawsze ktos do pomocy
+ wiek
+ podanie dobrze napisane
- brak reklam ale mysle ze nadrobisz praca
+ doświadczenie
+ jestem za tym by dac ci szanse

Jestem na Tak

+ doświadczenie
+ wiek
+ ogrania
+ świetnie sie sprawdza

Temat Został Zamkniety ! Jesli sie z tym nie zgadzasz zglos sie do Administracji

[Obrazek: ttzz.png]

WITAM

[Obrazek: admin.png]